Utenriks:

90 år og like mektig

Rupert Murdoch bidro til å regissere både brexit og Donald Trump, og verdens mektigste mediemogul har ikke tenkt å gi seg på en god stund ennå.

Rupert Murdoch, executive chairman of News Corporation, reacts during a panel discussion at the B20 meeting of company CEOs in Sydney, in this file photo taken July 17, 2014. Murdoch, the 84-year old chief executive of Twenty-First Century Fox Inc, is preparing to step down and name his son James as successor, CNBC reported, citing sources close to the Murdoch family. REUTERS/Jason Reed/Files  Foto: JASON REED

Kravet til den kortvokste mannen som satt foran statsminister John Major i 1997, kunne oppsummeres i noen få ord: Du må føre en annen politikk. - Hvis ikke, sa Rupert Murdoch, og lot resten henge i luften noen sekunder.