Bildefortellingen

Lyktestolpenes parlament

Hvorfor gjør de det? Jeg forstår hvorfor journalister videreformidler budskap og nyheter. Jeg forstår hvorfor influensere prøver å påvirke mennesker. Men hva er nå dette?

Bildefortellingen: UKE 19 Lyktestolpenes parlament Hvorfor, hvorfor gjør de det? Jeg forstår hvorfor journalister videreformidler budskap og nyheter. Jeg forstår hvorfor influensere prøver å påvirke mennesker. Men hvorfor gjør de det? De som henger opp klistremerker på lyktestolper. Jeg gikk fra Bakke bru til Gamle bybro i Trondheim. Der fant jeg lyktestolpenes parlament, folk som prøver å påvirke andre som går tur langs Nygata og Nedre Bakklandet. Det var freds-budskap, politiske ytringer, festival påminnelser, heiagjengen fra utenlandske fotballag, motorsykkel klubber og studentsamfunn. Mye alvor, men noen var også i det humoristiske hjørnet. Det var også klistremerker av fisker og vikinger, barter og enda flere trønderbarter. Foto: RUNE PETTER NESS  Foto: Rune Petter Ness

[sticky]