Signert

Det ligner jaggu et mønster. Og kanskje et monster.

Det har vært kaos i USA før. Søndag 30. oktober 1938 for eksempel. Massemediene spilte da, som i dag, en sentral rolle.

Thomas-teoremet: For å forstå menneskelige relasjoner så man man forstå både realiteten og hva folk oppfatter som realiteter. Det er alltid konflikt mellom hva man selv definerer og hvilke forklaringer samfunnet kommer med. Så når president Donald Trump presenterer alternative fakta, tror faktisk mange på ham. 

Radiolyttere kunne denne søndagen lytte til dansemusikk fra «Ramon Raquello and his Orchestra». Men så ble musikken avbrutt av korte nyhetsinnslag. Først meldte reporteren om eksplosjoner på Mars. Så ble det meldt om en meteoritt som var landet i Grover’s Mill i New Jersey. Nysgjerrige kom til. Så kom melding om at meteoritten åpnet seg. En marsboer med tentakler kom til syne og satte fyr på folk med varmestråler. Reporterens skrik om flammer ble brått brutt midt i en setning.