Signert

Syndere og synsere i sommersol

Det er ikke så lett å ha ferie uten å gjøre noe galt – i alle fall ikke hvis du leser aviser.

Ufarlig: Du gjør ikke så mye galt når du ligger i hengekøya i skyggen og nyter utsikten over fjordlandskapet.   Foto: Privat

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive en hyllest til det fantastiske kulturhuset Aros i Århus. Et praktfullt og spennende bygg midt i en livlig by – omtrent på størrelse med Trondheims-regionen. Århus er europeisk kulturby i år – og det er vel fortjent. Regnbuen på toppen av bygget er alene verdt en tur, men under den er det et fargerikt vel av historie, kunst og kultur. Det eneste problemet er for lite heiskapasitet i et bygg stappfullt av mennesker. I vår familie liker vi å ta de unge med på slike kulturelle opplevelser, jeg liker å kalle det dannelse.