Signert

Motstand gir kreativ utfoldelse

Bypåska sneglet seg mot slutten. Folk ute dreiv med #plogging. På internett strålte statusoppdateringene fra fjelltopper og hyttevegger om kapp med sola som blottla stuevinduenes higen etter en klem fra nalen.

Barnehage: Jeg hørte nylig noen sammenligne politikere med en barne hage. Sammenligningen var ikke i positive ordelag, noe den helt klart burde ha vært, skriver Signert-forfatter.  Foto: Ståle gerhardsen

I sofaen lå ungene under en dunge påskeegg og gurglet fornøyd. Klokka var ikke engang lunsj, men rulleteksten på tegnefilm nummer fire eller fem for dagen hadde akkurat gått i svart. Spurveungene ropte om mer.Slik ble det ikke. Tv-en forble svart. Kona satte heller på litt Lillebjørn Nilsen, til assorterte protester fra sofabrigaden. Nedoveransikt og tilløp til mytteri. Kidsa gravde seg lenger ned i sofaen og gjorde det de kunne for å utbasunere sin snurthet.