Signert

Fra Svartlamon til Nidarø

Under Svartlamo-dagene gikk jeg en tur dit. Det var lenge siden jeg hadde vært der og jeg husket fortiden med en viss glede. Det er jo en av de få sakene vi har vunnet, vi som ennå ikke har gitt opp – det og Bakklandet som nå begge med begeistring vises frem for turistene.

Jeg gikk der på Svartlamon og det var et liv uten like – boder, lekesaker, husker, musikk, barn som sprang frem og tilbake, uterestauranter, utsmykkede hus, et liv og leven uten like, og mitt hjerte gledet seg storligen, skriver Signert-forfatteren. Under Svartlamo-dagene ble de fem eksperiementboligene i bakgrunnen åpnet.  Foto: Richard Sagen

Det var selvsagt en kamp som foregikk – ikke alltid med blanke våpen heller. Men herregud, i en debatt må man tåle litt sterk kost og min motdebattant Marvin Wiseth mer enn tålte det – vi er i dag perlevenner.