Signert

Nei, det er ikke et skytespill

«Trident Juncture»? «Det må være et kult skytespill for Playstation», tenkte jeg.

Det finnes ingenting positivt med Trident Juncture. Livet er ikke et Playstation-spill, og de som trykker på knappene som råder over fremtiden vår, er absolutt ingen gode ledere. Det mener vår skribent. Bildet er fra da Erna Solberg besøkte Værnes garnison med norske og amerikanske soldater 11. september. 

Jeg ble født i 1984, og blir å regne som en del av spillkonsoll-generasjonen. Men selv vokste jeg opp uten konsoller i hus. De andre ungene i gata fikk seg Nintendo, Sega og Playstation, men sånt hadde ikke vi råd til. I stedet snekret faren min høydehoppstativ og stylter for å «ta opp konkurransen med konsoll-pappaene». Det fungerte sånn halvveis. Ofte måtte jeg bli med å spille spill som «Tekken», «Tony Hawk» og «Super Mario», uten at jeg skjønte noe særlig av hva jeg holdt på med.