Kommentar

Turbo-Finn banker konkurrentene

Konsernsjef Finn Haugan overtok en bank som var tilnærmet konkurs, og gjorde den til det ledende regionale finanskonsern i Norge. Nå vil han bli kremmer.

Finn Haugan tok over en sparebank på felgen, men har bygd den opp til Norges ledende regionale finanskonsern. 

Impulsiv, leken, omstillingsdyktig, vanvittig arbeidskapasitet og bankens beste selger. En fuglehund etter gode ideer og maksimale løsninger. Beskrivelsene av avtroppende konsernsjef Finn Haugan (64) i Sparebank 1 SMN tar pusten fra de fleste, og nuven av konkurrentene. Den skal stå tidlig opp og løpe fort, om de skal holde følge med Turbo-Finn. Som en av de lengstsittende toppledere på Oslo Børs, har Haugan ikke bare formet Trøndelags største bank, han har også preget midtnorsk næringsliv i snart tre tiår.