Gjestekommentar

Jeg vil også være influenser

Her har man altså flittig og tidvis ikke uten strev – tro endelig ikke annet – gjennom en årrekke skrevet artikler for herværende avis. Det har vært en fest. Syntes jeg. Trodde jeg. Men nå har jeg kommet på litt andre tanker. Hva har jeg igjen for dette strevet?

Kjendiskonklurranser er ofte et springbrett for bloggere. Her poserer Aune Sand (t.v.), Thea Næss, Jan Gunnar Solli , Martine Lunde, Morten Hegseth og Sophie Elise Isachsen fra programmet Skal vi danse. Gjestekommentatoren har også et ønske om å være influenser.  Foto: NTB / Scanpix

Nå skal ikke dette på noen som helst måte leses som utakknemlighet overfor dere som har sendt meg hyggelige e-poster og hilsninger, det settes selvsagt umåtelig stor pris på, men du vil skjønne poenget. Etter hvert.