Derfor må trøndere til Molde for å se Liv Ullmann

Riksteatrets nye forestilling om og med Liv Ullmann skal på turné nesten landet rundt, men ikke til Trøndelag. En beklagelig tilfeldighet, ifølge teatret, som snarest bør sørge for ekstraforestillinger på Ullmanns hjemmebane.

Uten trøndersk stopp: Liv Ullmann presenterte onsdag nyheten om at hun skal på turne med Riksteatret med samtaleforestillingen «Liv». Teatret sier de håper på ekstraforestillinger med besøk i Trøndelag også, etter turneen fra Risør til Harstad til høsten.  Foto: Heiko Junge, NTB Scanpix

Onsdag presenterte Riksteatret plan og turneliste for en ny forestilling om og med Liv Ullmann. I «Liv» skal Liv Ullmann samtale med Riksteatrets teatersjef Tom Remlov. I tillegg skal publikum i salen få anledning til å stille Ullmann spørsmål. Etter premieren i Oslo 27.september skal «Liv» besøke 24 byer og steder i Norge, fra Risør til Harstad.