Gjestekommentar:

If you can’t beat them …

Hei, jeg heter Marianne og jeg er mamma til en trettenåring som spiller Fortnite. Nå må du lese dette høyt: «Hei, Marianne!»

Marianne Danielsen valgte Zoey, ei jente med grønt hår i rosa genser og skjørt. Hun overlevde i 27 sekunder. 

Da jeg selv var 13 år, kom pappa hjem fra en reise til Japan med en GameBoy. Han hadde kjøpt med to tilhørende spill, ett som var på japansk og fullstendig uforståelig og det andre var det avhengighetsskapende spillet Tetris. I min barndom så husker jeg å ha spilt Ataris Pong på TV-stua på 80-tallet, Nintendos håndholdte Donkey Kong i senga før jeg sovna og i tospann med nevøer levde jeg meg inn i Super Marios uendelig kamp for å redde prinsessen, med konsoll. Det eneste spillet jeg kan huske å bli skikkelig hekta på er Tetris. Jeg spilte så mye tetris at jeg drømte om dalende klosser, pinner og L’er om natten.