FAMILIELIV

Typisk til familiebedrift å være

Rørvik Fisk-familien ler og virker vel forlikt, der de står i boden på skreifestivalen i hjembyen. Men så er de også typisk til familiebedrift å være.

Når det er skreifestival i Rørvik kommer alle søsknene hjem og hjelper til på Fiskarbondens marked. Fra venstre Ingvild Pettersen (41), Øivind Pettersen (52), Per Terje Pettersen (50), Ragnhild Pettersen Tyldum (47), og ekstrahjelpen Eva Meidal. Ofte tar også noen av Ragnvalds ni barnebarn og to bonusbarnebarn et tak. 

Langt de fleste, hele to tredjedeler av landets bedrifter, er familiebedrifter. Rørvik Fisk & Fiskmatforretning AS har også andre tegn på en typisk norsk bedrift. Den er relativt liten og lite preget av konflikter i forhold til selskaper der eiere og ledelse er forskjellige personer.