Disse gir deg garanti for læreplass i bygg- og anlegg

Den som tror det er vanskelig å få plass som lærling innen bygg- og anlegg, må nå tro om igjen.

Glad samarbeidsgjeng: Disse undertegnet garantien om læreplass i bygg- og anleggsbransjen: Ingvill Kvernmo i Byggopp Trøndelag og Hanne Moe Bjørnbet (AP), leder av Komite for opplæring og tannhelse Sør-Trøndelag Fylkeskommune (foran) Lars Egil Vaarum, Opplæringskontoret for Anlegg og Bergfagene (OKAB), Are Søpstad, Byggmestrenes Servicekontor, avd. opplæring, Lisbeth Schjelde, Opplæringskontoret BTV (Blikk, Tak og Ventilasjon), Ove Hanstad, Rørentreprenørenes Opplæringskontor Trøndelag og Kjetil Pedersen, Byggopp (bak). Ingar Strand ved Opplæringskontoret for Overflateteknikk var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Torsdag møttes et lystig lag i fylkeshuset i Trondheim, og signerte et papir som vil garantere videregående elever læreplass innen bygg- og anleggsteknikk etter to år på videregående skole.