Ny nominasjon i Sør-Trøndelag Høyre:

Kvinnekamp om listetoppen

Høyre i Sør-Trøndelag er på jakt etter en ny andrekandidat foran høstens stortingsvalg. Frank Jenssen må ut av lista etter at han fikk jobben som ny fylkesmann i Trøndelag. Det kan bety kvinnekamp om topp-plasseringene på lista.

Sør-Trøndelag Høyre holder nytt nominasjonsmøte. Ingen vil utfordre listetopp Linda H. Helleland, til venstre. Men det kan bli kamp om andreplassen. Aktuelle kandidater som nevnes er Mari Holm Lønseth, Ove Vollan og Torhild Aarbergsbotten.  Foto: Scanpix/Frank Cadamarteri/Morten Antonsen/Frank Lervik

Høyre i Sør-Trøndelag har allerede nominert sine kandidater foran høstens valg, men nominasjonsmøtet tok et forbehold om at andrekandidat Frank Jenssen muligens måtte ut av lista dersom han fikk jobben som fylkesmann i Trøndelag. Det skjedde denne måneden, og det betyr at kabalen må legges på nytt. Høyre skal til helga nedsette en ny nominasjonskomité, og sette opp forslag til en ny liste – uten Frank Jenssen.