Ingrid Skjøtskift (H):

- Ordføreren sverter hele bystyret for én politikers feil

- Ordfører Rita Ottervik prøver å innføre en politisk unntakstilstand for å beskytte en av sine egne politikere. Hun nekter å ta tak i «Kystad-saken» og sklir unna ved å snakke om lobbyregler. Det er ikke det denne saken handler om.

Høyres gruppeleder i Trondheim, Ingrid Skjøtskift, mener ordfører Rita Ottervik prøver å innføre politisk unntakstilstand i kommunen etter «Kystad-saken». - Denne saken handler ikke om lobbyregler, men om en bystyrerepresentant som har gjort feil. Det må ordføreren til bunns i, sier Skjøtskift. 

Høyres gruppeleder i Trondheim, Ingrid Skjøtskift, er irritert og skuffet over måten ordfører Rita Ottervik til nå har behandlet den såkalte «Kystad-saken» på. I Adresseavisen tirsdag gikk Ottervik ut og varslet full opprydding i trondheimspolitikken. Ap stiller seg bak forslaget fra Venstre om å innføre et lobbyregister og forbud mot betalt lobbyvirksomhet. Ingrid Skjøtskift mener dette er å skli unna det virkeligere problemet.