Anette Engen (32) mener hun ble trakassert av Bjarne Brøndbo. Han mener det er en svertekampanje fra LO

Anette Engen (32) fra Namsos føler seg trakassert - og mener Bjarne Brøndbo bevisst prøver å flytte fokuset vekk fra hva arbeidskonflikten på Namdal Bilopphuggeri egentlig handler om.

- Dette startet ikke med LO. Denne saken handler ikke om LO, sier Anette Engen.  Foto: Pål Morten Skaret/Namdalsavisa

- Dette startet ikke med LO. Denne saken handler ikke om LO. Dette handler om trakassering på arbeidsplassen. Dersom jeg tar saken til retten, vil alt komme fram. Når saken er framstilt slik den er, ønsker jeg en rettssak hvor jeg vet at ingenting blir skjøvet under teppet. Dette har påvirket hverdagen min. Det har fått følger for livet mitt. Hele situasjonen har vært traumatisk for meg, sier Anette Engen til Namdalsavisa (NA) om oppsigelsen som har skapt enorm interesse landet over.