- Dette var overhodet ingen planlagt konspirasjon

Flere medlemmer i den nye Høyre-gruppa slår tilbake mot Marvin Wiseths harde kritikk: – Jeg kjenner overhodet ikke Pål igjen i det Marvin uttaler, sier Siw Bleikvassli.

Marvin Wiseth og Torhild Aarbergsbotten var fornøyde på Høyres valgvake for fire år siden. Da ble Aarbergsbotten, som stod på tredjeplass på stortingslista, første vara. I vår fikk Wiseth gleden av å føre Aarbergbotten opp kirkegulvet da hun giftet seg.  Foto: Glen Musk

Fredag gikk tidligere ordfører i Trondheim, Marvin Wiseth, hardt ut mot prosessen forut for vrakingen av Høyre-toppen Torhild Aarbergsbotten. Han mente den nyvalgte lederen Pål Sæther Eiden, og nestlederen Henrik Kierulf, var styrt av begjær etter makt og posisjoner – og han beskrev det som hadde skjedd som forkastelig.