Her er bilene sekunder før dødsulykken skjer på E6

Politiet har snakket med flere vitner som forteller om høy fart før den alvorlige ulykken inntraff i Okstadbakken.

Statens vegvesens kamera i Okstadbakken filmet dødsulykken søndag. Dette bildet er fra filmen - like før hendelsen. Bilen nærmest brua føres av den nå avdøde mannen i 20-årene. Bilen som kommer sist er den andre bilen involvert i ulykken. Bilen i midten føres av et vitne i saken, opplyser politiet, som ønsker vitneobservasjoner fra bilister som kom kjørende i sørgående felt på samme tid. 

Den kraftige trafikkulykken i Okstadbakken i Trondheim på søndag skjedde i 23-tiden på kvelden. To biler var involvert i hendelsen, som skjedde i sørgående felt. Føreren av den ene bilen, en mann i 20-årene, døde som følge av skadene etter å ha sittet fastklemt etter ulykken.