Lørdag:

Klokka 00.37: Mann i slutten av 30-årene innsatt i drukkenskapsarrest etter å ha blitt hentet i Sluppenveien. Han er ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Klokka 00.40: Overstadig beruset mann går på fylkesvei 714. Politiet ber bilister om å ta hensyn.

Klokka 00.48: Mann står og trakasserer gjester ved utested i Midtbyen. Mann løper fra stedet før politiet ankommer. Mannen drar tilbake til utestedet, men får et muntlig pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

Klokka 01.13: En mann i 20-årene blir pågrepet av politiet i Namsos, mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Les mer om saken her.

Klokka 01.33: Politiet har tatt hånd om skadd ungdom i Stjørdal. Vedkommende er kjørt til legevakt. Politiet får vite at fornærmede skal ha blitt slått etter å ha blitt oppsøkt hjemme.

Klokka 01.37: Kvinne observerer en annen kvinne som skal ha blitt dratt ufrivillig inn i mørk personbil ved Lademoparken i Trondheim. Politiet søker etter bilen.

Klokka 01.45: En overstadig beruset mann nekter å forlate utested og politiet blir utkalt til Brekstad.

Klokka 02.02. To personer pågrepet ved utested i Sentrum. Det er mistanke om narkotikabruk.

Klokka 02.05: Politiet rykker ut til brann i en kabeltrommel og en isolasjonsmatte i Odd Iversens veg på Lerkendal. Les mer her.

Klokka 02.42: Person pågrepet på utested for bruk av narkotika. Vedkommende blir satt i arresten.

Klokka 02.43: Politiet rykker ut etter melding om slåsskamp mellom to personer i nærheten av Solsiden. Personalia på de involverte blir skrevet ned. En av de involverte er bortvist fra Sentrum. Konflikten startet med at den ene hatt tatt feil jakke.

Klokka 02.49: Politiet kjører til en ordensforstyrrelse på privat adresse på Kyrksæterøra.

Klokka 03.39: Bil kjører av veien mellom Frosta og Åsen etter at sjåføren har forsøkt å unngå å treffe et rådyr. Les mer om saken her.

Klokka 04.29: Hvit Peugeot Partner er stjålet fra Moltemyra på Heimdal. Et avisbud som har fått bilen stjålet.

Klokka 13.30: En elsykkel med tre hjul blir meldt stjålet utenfor Folkebiblioteket i Trondheim. Patruljen finner sykkelen og den blir levert til eier.

Klokka 15.44: Nødetatene rykker ut til en garasje som står i brann på Nesset i Levanger. Brannvesenet får raskt kontroll. Det er skader på et hushjørne.

Klokka 23.53: To jenter blir tatt hånd om på utested sør for sentrum i Trondheim. Det er snakk om besittelse av narkotika. En av jentene pågripes og innbringes til arresten.

Søndag

Klokka 00.15: Politiet rykker ut til masseslagsmål på Folkets hus på Kvål i Melhus. Politiet er bevæpnet etter melding om at noen hadde en kniv. Noen hadde invitert til 18-årslag, og så hadde det kommet noen som ikke var invitert til festen. Det er mellom 30 og 50 personer på stedet. To personer blir kjørt i ambulanse til legevakta i Trondheim, og skadeomfanget er uvisst. Les mer om saken her.

Klokka 01.45: Person pågrepet etter utagerende atferd ved utested i Midtbyen i Trondheim.

Klokka 01.52: En mann har falt fra et vindu fra tre-fire meters høyde på et utested i Stjørdal. Mannen kjøres i retning St. Olavs Hospital og blir møtt av luftambulanse på veien. Det er ukjent skadeomfang. Les mer om saken her.

Klokka 02.02: Person pågrepet på utested i Midtbyen. Vedkommende blir tatt med til drukkenskapsarrest.

Klokka 02.14: Person bortvist fra utested i Midtbyen i Trondheim. Vedkommende blir pågrepet.

Klokka 02.27: Ett kjøretøy er utbrent etter brann i kjøretøyet som sto på Byåsen i Trondheim. Les mer her.

Klokka 02.29: Gjest nekter å forlate utested. Vedkommende blir pågrepet og kjørt til drukkenskapsarrest i Steinkjer.

Klokka 02.45: Beruset mann går ut i veibanen foran biler ved Ugla i Trondheim. Politiet rykker ut.

Klokka 03.58: Politiet er i kontakt med en mann som står i ei snøfonn ved Skage i Namsos. Det er uklart hvordan han havnet i denne situasjonen. Politi og ambulanse rykker ut til mannen som har lite klær på seg.

Klokka 08.03: To kjente vinningskriminelle pågrepet etter å ha forsøkt å klippe opp sykkellåser. De var i besittelse av utstyr, blant annet ei tang, ifølge politiet.

Klokka 08.35: Entreprenør blir sendt ut etter melding om steinras på E39 ved Boksaspa. Strekningen Kristiansund - Orkanger har dermed redusert fremkommelighet.

Klokka 10.58: Politiet i Jämtland opplyser at en gutt har fått en skade i en fot på baksiden av Åreskutan. En skipatrulje ber om bistand av fjellredningsgruppa. Én liten time senere er gutten nede ved bilvei og blir sendt til helsesjekk.

Klokka 11.20: Personbil har kjørt av fylkesvei 775 i Høylandet kommune og står litt inn på kjørebanen. Vegtrafikksentralen ber andre trafikanter om å være oppmerksomme.

Klokka 16.29: Politiet sender ut en etterlysning på Twitter hvor de ber om observasjoner av to gutter på sju og 11 år. De har ikke kommet hjem etter skitur i Stjørdal. Politiet fikk raskt beskjed om at guttene hadde kommet hjem i god behold.

Klokka 20.30: Politiet blir tilkalt etter at fire ungdommer tømmer brannapparat inne på Quality Hotel Panorama på Heimdal. Foreldrene vil bli kontaktet. Ungdommene var ikke gjester på hotellet. Les mer om saken her.

Klokka 04.00: En elg er påkjørt mellom Gisnadalen og Oppdalsporten. Begge bakbeina er brukket. Viltnemnda rykker ut, og det er uklart hvem som har kjørt på elgen.

Klokka 05.29: Politiet stanser en bilfører som blåser til over lovlig verdi. Han blir tatt med for utvidet prøve. Det blir opprettet sak.

Klokka 06.00: Melding om trebåt som er i ferd med å synke i Nidelva ved politistasjonen. Det er ikke meldt om personer i eller ved båten. Det viser seg at båten kun er skjevt fortøyd.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.