- Vi ønsket å komme nærmere kundene og bli en mer attraktiv arbeidsplass for dem som går ut av BI og NTNU

Mens butikkeierne frykter å miste kunder etter innstrammingene av trafikken i Midtbyen, er det flere bedrifter som vil leie kontorer i Trondheim sentrum.

Flytter inn hos DNB: Partneransvarlig Parly Stallvik i Dustin (til høyre) flyttet kontoret fra Heimdal til DNB-bygget i fjor sommer, og Arntzen de Besche, hvor André Michaelsen (nr 2 fra høyre) er partner og leder i Trondheim, flytter inn om vel ett år. Fra venstre: Seniorrådgiver Hans Norderud og direktør analyser Gunnar Selbyg i DNB Næringsmegling. 

It-selskapet Dustin flyttet fra Fokus Bank-bygget på Rosten og inn i fjerde etasje i DNBs bygg på Beddingen i fjor sommer. Dustin, som er en nettbasert leverandør av it-produkter, -tjenester og -løsninger, startet opp under navnet Norsk Data Senter og har hele tiden holdt til på Vestre Rosten.