Tone måtte kjøpe bensinbil selv om hun har ladestasjon i garasjen

For to år siden betalte småbarnsmor Tone Rognlie 16 000 for å montere ladeboks på parkeringsplassen sin i Risvollan borettslag. Nå må hun nok en gang installere og betale for et nytt ladepunkt.

Investerte i 2016: For to år siden kjøpte Tone Rognlie denne ladestasjonen. Nå har hun fått beskjed om at den må demonteres og fjernes. 

I 2016 fikk Tone Rognlie og hennes daværende kjæreste installert en Salto ladestasjon på parkeringsplassen i garasjen på Risvollan borettslag i Trondheim. Den gang var det fremdeles mulig å bruke en vanlig stikkontakt som ladepunkt, men elektrikere mente at disse ville bli forbudt etter hvert. Rognlie bestemte derfor å investere i en ladestasjon som var en dyrere, men forhåpentligvis, mer varig løsning. Etter å ha fått godkjenning fra borettslaget, ble ladestasjonen installert og Rognlie måtte betale cirka 16 000 kroner av egen lomme.