Politiet: 21 jenter ofre i omfattende overgrepssak

Politiet har i flere måneder rullet opp en stor overgrepssak i Trøndelag. En 41 år gammel mann er siktet for voldtekt av barn.

- Vi mener siktede har begått ulike typer overgrep, sier politiadvokat Marianne Høyer til Adresseavisen. Mannen i førtiårene er tidligere blant annet dømt for å ha hatt samleier med mindreårige og for flere ganger å ha kontaktet unge jenter via nettet og tilbudt penger for å kle av seg eller å ha sex med ham.  Foto: Morten Antonsen

Trøndelag politidistrikt opplyser i en pressemelding onsdag, at de skal gi en redegjørelse for saken under en pressekonferanse torsdag formiddag. Adresseavisen er imidlertid kjent med saken. En 41 år gammel mann ble før jul pågrepet av politiet. 6. desember i fjor ble han framstilt for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett. Han har sittet i varetekt siden.