Kampen om campus:

Politisk ja til riving av hus og bygging i Høyskoleparken

Flertallet i bygningsrådet i Trondheim sier ja universitetsbygg i Høyskoleparken og riving av trehus i Grensen. Tirsdag behandler bygningsrådet ny campus.

Labert oppmøte i parken: Da NTNU nylig inviterte hele bystyret til campusvandring, var det ikke så veldg mange som tok seg tid til å delta. Erling Moe (V), Geirmund Lykke (KrF) og Berit Tiller (H) var de eneste formannskapsmedlemmene som var der. På bildet ser vi også noen bystyremedlemmer, flere fra rådmannen i Trondheim og mange av NTNUs ledere.  Foto: aagot opheim

Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet godtar bygging i Høyskoleparken og riving i Grensen for å gi plass til det nye universitetsområdet. Dermed er det flertall i bygningsrådet for rådmannens innstilling. Men det er en vanskelig sak og mange av partiene har ennå ikke bestemt hva de skal mene når bystyret skal bestemme 25. april.