Valg 2019:

Frp-topp mener Høyre må bli med på å fjerne eiendomsskatten i Trondheim

Stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) mener Høyre må bli med på å fjerne eiendomsskatten i Trondheim, for å vise tydeligere at de borgerlige kan styre Trondheim mer effektivt enn de rødgrønne gjør.

- Trondheim har alle muligheter til å fjerne eiendomsskatten i løpet av fire år, sier Jon Helgheim (Frp) som er medlem av kommunal- og forvaltningskomiteen på Strotinget.  Foto: Kim Nygård

- Trondheim har alle muligheter til å fjerne eiendomsskatten i løpet av fire år. Det har Frp fremmet forslag om. Det bør de andre borgerlige partiene være med på å stå bak, slik at man kan ha en fløy som er et alternativ til de som har styrt, sier Helgheim, som representerer Fremskrittspartiet fra Buskerud og er og medlem i kommunal- og forvaltningskomiteen.