Har naboen fått valgkort, men ikke du? Fortvil ikke

-Alle med stemmerett ved valg i Norge får stemme, uansett om de har et valgkort eller ikke, sier Kåre Georgsen ved bystyresekretariatet i Trondheim.

På telefonen: Kåre Georgsen i bystyresekretariatet i Trondheim har mottatt mange telefoner fra bekymrede velgere som etterlyser valgkortet sitt. Også underveis mens Adresseavisen skal fotografere han, ringer telefonen fra en velger som etterspør valgkortet sitt.  Foto: Morten Antonsen

Kommune- og fylkestingsvalget 2019 nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelsen er Valgdirektoratet i gang med å sende ut valgkort til alle med stemmerett i Norge. Bystyresekretariatet i Trondheim har mottatt mange telefoner fra bekymrede velgere, som ikke har mottatt valgkort ennå, til tross for at både naboer og samboer har fått valgkortet i postkassa.