Klimakrangel fyrte av valgkampen:

Støre slo tilbake etter katastrofemåling

Jonas Gahr Støre hadde fått en skikkelig knock out i Arendal, etter katastrofemåling på TV2. - Han klarte å slå tilbake, mener Adresseavisens kommentator, Siv Sandvik, som triller terning på alle partilederne.

Jonas Gahr Støre slo tilbake etter en skikkelig meningsmålingstrøkk på TV2s meningsmåling mandag.   Foto: Marthe Amanda Vannebo

TV2s måling var det altoverskyggende bakteppet før den første store partilederdebatten. Hardest medfart fikk Frp som på målingen ligger på 6,3 prosent, det dårligste resultatet siden 1983 - om det også skulle bli valgresultatet for partiet. Ap fikk også et alvorlig varsko og gikk ned hele ti prosentpoeng fra sist kommunevalg, da de endte på 33 prosent. Det var bakteppet da politikerne møttes i friluft i Arendal.