20 år og omsetter for millioner. Du vil aldri gjette hva han har i garasjen

Adrian Farstad jobbet hos biloppretter og var snekkerlærling før han bestemte seg for å starte egen virksomhet. I dag har han eget hus, en McLaren og Mercedes 500 AMG i garasjen og 24 leiligheter som han leier ut. - Jeg er ennå ung, sier 20-åringen. 

Bare 20 år gammel leverer Adrian Farstad illustrasjoner av boliger i 3D og investerer i eiendom og biler. I Garasjen har han en McLaren gatebil og en Specialized Tarmac - karbonsykkelen som han trener og konkurrerer med.   Foto: LEIF ARNE HOLME

Mens andre hadde nok med fagene på skolen så Adrian nye muligheter på Youtube. I dag er han eneste ansatt i firmaet AF3D, som drives fra hans nybygde hus i Kjønstadmarka i Levanger - med panoramautsikt ut mot Trondheimsfjorden.