SV med radikale byforslag:

Fjerner parkeringsplasser i Fjordgata og på Bakklandet

SV vil fjerne nærmere 90 parkeringsplasser i Fjordgata, Krambugata/Brattørgata og på Bakklandet. De legger nå en ny klimaplan for byen.

SVs Mona Berger foreslår å ta vekk parkeringsplassene i Fjordgata, og to andre sentrale gater i byen. - Vi må venne oss til å tenke annerledes, sier hun.  Foto: Helene Mariussen

Adresseavisen presenterte torsdag en meningsmåling som sier at nærmere 80 prosent av Trøndelags befolkning ønsker at lokalpolitikerne tar sterkere grep i klimapolitikken. Det er SV glad for. Partiets ordførerkandidat, Mona Berger, legger nå fram en rekke punkter som de ønsker å ta med seg i eventuelle forhandlinger etter valget. SV mener Ap til nå har sviktet i klimapolitikken. Her legger de fram helt konkrete forslag for å begrense biltrafikken.