- Vi kan ikke stole på Sp her i Trøndelag

LO i Trøndelag har betalt for en meningsmåling som viser at folk vil vite om Sp velger rød eller blå side i Trøndelag - før valget. - Vi kan ikke lenger anbefale å stemme Sp, sier distriktssekretær i LO, Kristian Tangen.

LO i Trondheim sier nå at de ikke lenger vil anbefale folk å stemme Sp, så lenge Sp ikke vil si hvem de samarbeider med. Kristian Tangen har fått utført en meningsmåling som viser at han har støtte for synet om at Sp må avklare.   Foto: Morten Antonsen

En Sentio-måling utført for LO i Trøndelag viser at 81 prosent av 1000 spurte i Trøndelag ønsker å vite om Senterpartiet på fylket velger borgerlig side, eller om de står der de er på rødgrønn side. Og det vil de vite før de går til valgurnene. Bare 9 prosent sier at de ikke vil vite, og 10 prosent er usikre. Spørsmålet velgerne fikk var: Mener du at velgerne før valget bør få vite om Senterpartiet vil styre sammen med Frp og Høyre eller med Arbeiderpartiet?