Bjugn-ordfører reagerer på eksklusjonssak i Høyre:

Aps Bjugn-ordfører med støtteskriv til Høyre-Aaland

- Det er ingenting i hans virke i kommunens fora som gir grunn til eksklusjon, sier Bjugn-ordfører Ogne Undertun. Han har skrevet uttalelse som nå blir sendt til Høyre-toppene som skal avgjøre Aaland-saken neste uke.

- Jeg vil tilbakevise at det skal være noe i Einar Aalands virke som lokalpolitiker i Bjugn, på de politiske arenaene, som gir grunn til eksklusjon, sier Bjugn-ordfører Ogne Undertun (t.v.). Her sammen med Ørland-ordfører Tom Myrvold (H).   Foto: Kristian Helgesen

Einar Aalands eksklusjonssak har engasjert flere medlemmer i Høyre. Mandag morgen sendte tidligere styreleder i Bjugn Høyre og leder i kontrollutvalget i Bjugn, Tore Nilsen, en omfattende pakke med støtteskriv til arbeidsutvalget i Trøndelag Høyre. Følgeskrivet er signert 20 dypt sjokkerte Høyre-medlemmer (se lenger nede i saken).