Ble dømt for besittelse av overgrepsmateriale - noe av det første han gjorde etter soning var å laste ned en ny overgrepsvideo

Bare timer etter at 41-åringen ble prøveløslatt etter å ha sonet en dom for besittelse av ovegrepsmateriale, lastet han ned en overgrepsvideo. Noen dager senere satt han hjemme og så på overgrep av filippinske barn.

Her er et bilde av en av videoene som politiet fant lagret hos den tiltalte mannen. Påtalemyndigheten mener det er snakk om et direkteoverført overgrep som tiltalte har avfilmet fra sin PC-skjerm med en iPad og lagret. Statsadvokat Kaia Strandjord har gitt Adresseavisen bildet.  Foto: Politiet

Nettovergrepssaken som denne uken pågår i Sør-Trøndelag tingrett har så langt dreid seg om straffbare forhold mot jenter fra Trøndelag. Under dag tre av straffesaken var imidlertid mye av tiden satt av til tiltaleposten som omhandler direkteoverførte overgrep fra Filippinene.