Nav-direktøren møtte de ansatte i Trøndelag:

- Det er vi som har gjort feil. Ikke dere

Nav-direktør Sigrun Vågeng fikk stående applaus fra over 500 ansatte i Trøndelag. - Det varmer alltid med applaus, sa direktøren mens hun hastet til Værnes for å nå et krisemøte med statsråden.

- Det er vi som har gjort feil. Ikke dere, sa Nav-direktør Sigrun Vågeng til over 500 Nav-ansatte på Mulighetskonferansen i Trondheim. Direktør i Nav Trøndelag, Bente Wold Wigum forteller om god stemning i organisasjonen til tross for mye negativ oppmerksomhet de siste ukene.   Foto: Mariann Dybdahl

Direktørens tale til sine ansatte i Trondheim gikk rett inn i nyhetsstrømmen torsdag. Statsråd Anniken Hauglie hadde kalt direktøren inn på teppet og medier skrev om kontroverser rundt at regjeringen kan ha gitt signaler om å tolke regelverket strengt.