Ap-ordfører:

- Jeg blir ikke med i styret eller som vara til styret dersom Giske blir styreleder

Ap-topper i Trøndelag mener Trond Giske er en god kandidat til vervet som fylkesleder, men Namsos-ordføreren er svært negativ i sin tilbakemelding til valgkomiteen.

- Jeg blir ikke med i styret eller som vara til styret dersom Giske blir styreleder, skriver Namsos-ordfører Arnhild Holstad til valgkomiteen i dag. Her fra valgdebatt i sommer med Hege Nordheim-Viken (Høylandet Sp)Tore Nordfjellmark (Overhalla Frp) .   Foto: Morten Antonsen

I kjølvannet av artikkelen som fortalte at Trond Giske nevnes av mange som favoritt til fylkesleder-vervet, gjennomførte Adresseavisen en ringerunde til flere av de mest sentrale Ap-lagene i fylket. Det er tidlig i nominasjonsprosessen, så jobben med de formelle innstillingene er ikke kommet i gang. Men Giske som mulig fylkesleder har blitt lagt merke til.