Mistenkelig gjenstand i baklomma resulterte i tiltale. Nå er dommen falt

27. oktober ble en supporter pågrepet mistenkt for å være i besittelse av en røykgranat.

Alexander Søderlund, her i duell med flere Molde-spillere. RBK-spissen ble utvist like før pause i kampen som RBK vant 3-1. Det fikk ikke en Molde-supporter med seg, da han ble pågrepet av politiet etter cirka 20 minutters spill.  Foto: Mariann Dybdahl

Det var under oppgjøret mellom Rosenborg og Molde den 27. oktober i år hvor hendelsen skjedde. Kampen hører med blant de mer folkerike kampene på Lerkendal stadioen, og politiet hadde derfor satt inn ekstra ressurser. 20 minutter uti kampen ble supporteren kontaktet av politiet, og fremsto som beruset. I tillegg mente politiet at mannen var i besittelse av en «pyroteknisk artikkel».