Reitan, Christensen og Lyng kan sikre fotballhall og hotell i Granåsen

Et samarbeid mellom Reitan-eide selskaper og kommunen kan realisere både fotballhall og hotell i Granåsen før ski-VM i 2025.

Det er i området mellom Kongsvegen og idrettsparken kommunen og private vil utarbeide reguleringsplan. Det kan ende med både fotballhall, hotell, butikker og restaurant. Også området på andre siden av vegen for Sivilforsvaret er med i planen.  Foto: Terje Svaan

I flere år har det vært snakk om å få en fullskala fotballhall i Granåsen. Blant annet for at hallen også kan brukes som mediasenter under ski-VM. Fylkeskommunen ga allerede i 2017 ti millioner som et bidrag, men det politiske flertallet i Trondheim – med Ap i spissen – har vært konsekvente på nei før private blir med på et spleiselag. Dermed ble hallen strøket fra investeringsbudsjettet i 2017, og ble flyttet til fase 3 av utbyggingen av i påvente av privat hjelp.