Fikk pris for å ha laget en av de store folkefestene i fjor

Prosjektleder Morten Rasch Eliassen i Trondheim Maraton har vunnet prisen Årets Døråpner i 2019, for å ha utviklet arrangementet til en bred folkefest.

Prosjektleder Morten Rasch Eliassen i Trondheim Maraton mottok tirsdag kveld prisen Årets Døråpner 2019 i rådhuset. Fra venstre: Banksjef Liv Melleby i Sparebank 1 SMN, ordfører Rita Ottervik, prisvinner Morten Rasch Eliassen og reiselivsdirektør Tanja Holmen i Visit Trondheim.  Foto: Rolf Ivar Svensli/Trondheim kommune

- Fra å være en spisset konkurranse for de mest ekstreme løperne, er det med ulike lengder og løpsalternativer blitt en folkefest, med fokus på folkehelse for løpere i alle aldre, sier juryen i begrunnelsen for å hedre Eliassen med Årets Døråpner-prisen for idrett og kultur.