Kontrollutvalget vil ha full gransking av omstridt barnehagestenging i Trondheim

I over ett år har det vært full strid rundt driften av den private barnehagen Gnist Trøa på Heimdal. Nå skal Trondheim kommunes håndtering av saken granskes av Kontrollutvalget.

Kontrollutvalget i Trondheim vil starte full granskning av håndteringen og behandlingen av Gnist Trøa-stengingen. Her får direktør for Nasjonalt kunnskapssenter, May Liss Tobiassen (t.v.) og barnehageleder Elin-Kristine Skjærvø (midten) beskjed fra leder av kontrollutvalget Rolf Jarle Brøske.   Foto: Håvard Jensen

- Vi har fått inn usedvanlig mange henvendelser fra foreldre, ansatte og andre berørte i denne saken. Vi ser derfor på behovet for å starte full granskning av hvordan administrasjonen i kommunen har håndtert saken, sier leder av kontrollutvalget i Trondheim kommune, Rolf Jarle Brøske (H).