38 kommuneparti bestemmer seg nå:

Her er lista over hvem som ønsker Giske som fylkesleder

Om én måned bestemmes det hvem som blir ny Ap-leder i Trøndelag. Det kan bli et bikkjeslagsmål skal vi tro signalene fra kommunepartiene. Trondheim har enstemmig gått inn for Giske. Se hele oversikten her.

Amund Hellesø (til høyre) kan bli den som tar over etter Per Olav Skurdal Hopsø som leder i Trøndelag Ap. Også nestleder May Britt Lagesen sier nei takk til gjenvalg.  

Trond Giske eller Amund Hellesø. Alt tyder på at det er mellom disse to kampen om hvem som blir ny fylkesleder står. Etter at både leder Per Olav Skurdal Hopsø og nestleder May Britt Lagesen sa nei til gjenvalg er lederplassene åpne. Som Adresseavisen skrev før jul var Giske favoritt til fylkesledervervet hvis han selv ønsket det. Og etter at han ga sitt ja til styreplass tidligere i februar forsterket dette seg.