Slik har trøndere det under korona-restriksjonene

96-årige Borgny Børseth: - Ja, dette er noe nytt. Men alt må jo prøves

Ingen andre enn beboere og ansatte slipper innenfor dørene på Lånke bosenter. Borgny Børseths datter og svigersønn visste råd. De tok med seg en trappestige og fikk levert påskeblomstene gjennom vinduet til 96-åringen.

Borgny Børseth (96) kunne hatt tre barn, 13 barnebarn, over 30 oldebarn og to tippoldebarn på besøk. Men det er det ikke blitt noe av de siste ukene. Mandag kom datteren Tove og svigersønn Oddvar Rønning med nettbrett og påskeblomster.  Foto: Rune Petter Ness

Tove (64) og Oddvar (63) Rønning kom først med Komp-skjermen de har kjøpt for å kunne kommunisere bedre med Borgny. Komp-en er et nettbrett spesialdesignet for eldre som gjør det mulig å utveksle bilder og meldinger og ha videosamtaler sammen.