Nesten to uker etter at symptomene var borte, fikk tre personer i Overhalla-familie fortsatt påvist korona

– Det er nok mange som tror de er friske, men som i stedet går rundt som smittebomber, sier Ann Elisabeth Rygh i familien. Hun er kritisk til kommuneoverlegens håndtering av situasjonen.

ALLE FIKK TEST, TIL SLUTT: Ann Elisabeth Brueland og familien protesterte mot at bare to av fem i husstanden skulle testes for koronaviruset. Da alle omsider ble testet av Linn Hege Klykken (bildet) på Overhalla legekontor, viste det seg at tre av de fem personene fortsatt var smittet av covid-19.   Foto: BJØRN TORE NESS/NAMDALSAVISA

OVERHALLA: 13. mars ble en familie på fem personer i Overhalla satt i karantene, da en av disse hadde vært i kontakt med en person som var blitt bekreftet smittet av covid-19-viruset. Det skriver Namdalsavisa.