Advarer mot fagutdanning i Trondheim:

- Et år hvor vi har lært oss alt sjøl

Studenter raser mot undervisningen etter kostbart studieår i Trondheim. Nå er NKIs interiørutdanning i Trondheim klaget inn til Forbrukerrådet for andre år på rad.

MISFORNØYDE: Studenter ved NKI i Trondheim, tidligere Treider, er misfornøyd med undervisningen de har fått. I forgrunn er studentene Serina Olsen og klassetillitsvalgt Trine Lilleeng. Bak er f.v Emilie Seferi Holtet, Emilie Simonsen Nilsen, Camilla Berg, Inga Maja Svensson, Veronica Amalie Rønning, Olga Gravdal, Sofie Halvorsen. Følgende elever var ikke med på bildet, men ønsker navnet sitt med, for å vise støtte: Rikke Skrettingsland, Sabrina Lilly Aardal, Ida Eidskrem Berg, Laila Dalsaune, Frida Stevik.   Foto: Torun Støbakk

Dette er andre året årsstudiet «interiør» har eksistert på NKI i Trondheim, tidligere Treider fagskoler.