Sykehjemmene har fortsatt strenge besøksrestriksjoner:

Grete må avtale hvert besøk hos ektemannen Knut

I mer enn tre måneder kunne ikke Grete Munkebye (75) møte ektemannen Knut (78) på grunn av koronapandemien. - Jeg var spent på om han ville kjenne meg igjen.

- Det var det eneste riktige, sier Grete Munkebye om beslutningen om å innføre besøksforbud i sykehjem da koronapandemien brøt ut. Men hun medgir at det har vært en rar vår hvor hun ikke har hatt mulighet til å møte ektemannen Knut. Til venstre enhetsleder ved Ladesletta, Torill Rugelsjøen.  Foto: Morten Antonsen

Dørene er fortsatt stengt ved Ladesletta helse- og velferdssenter, pårørende må avtale alle besøk på forhånd og ingen barnebarn kan lenger stikke innom på impulsbesøk for å se hvordan det går med med mormor på sykehjemmet.