Retten ble tatt på senga av drapstiltaltes psykolog

Flere av rettens aktører ble torsdag tatt på senga av et engasjert vitnemål fra den drapstiltalte 34-åringens psykolog.

Den tiltalte sønnen har fortalt retten at han skal ha tråkket to ganger og hoppet én gang på sin mor på dette reposet mellom 1. og 2. etasje. Blodet i høyre hjørne stammer fra avdøde.   Foto: politiet

Spesialist i psykiatri ved St. Olavs hospital, Solveig Klæbo Reitan, og sjefpsykolog ved St. Olavs hospital, Kåre Nonstad, inntok vitneboksen i Sør-Trøndelag tingrett torsdag ettermiddag. De er oppnevnt som rettspsykiatriske sakkyndige i saken hvor en 34 år gammel sønn er tiltalt for å ha drept sin mor på Ugla i Trondheim 9. september i fjor. Han nekter straffskyld for forsettlig drap, men har forklart at han tråkket og hoppet på henne.