Erna om korona, konspirasjoner, Listhaug og grønne jobber:

- Det vil være et stort tilbakeslag for Trondheim hvis de ikke klarer å etablere Ocean Space

Erna Solberg frykter Trondheims posisjon som forskningsby taper seg om Ocean Space utsettes. I dette intervjuet åpner hun også opp om hva som fikk henne til å innse hvor sårende Listhaugs Facebook-post i 2018 var.

- Hvis man vil ha Ocean Space Centre, så må man etablere det og kommunen må vedta reguleringsplanen, sier statsminister Erna Solberg.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Erna Solberg kom med klar beskjed om hva som står på spill for Trondheim og Ocean Space Centre da hun startet valgkampen på Nordre onsdag formiddag. Skal man få pengene, må man bestemme seg. Og bestemmer man seg ikke nå, kan andre forskningsmiljøer fylle rollen Ocean Space Centre skal ha.