Mary Kvidal (78) om eldreløftet fra Ap:

- God ide å besøke alle på 75 år, for det er ikke alle som er som meg

Ap lover en «Bo hjemme-reform» for eldre. Ti konkrete løfter som vil koste flere milliarder skal demme opp for eldrebølgen. Kari, Mary og Aases eldretrim på «Bruket» er en del av planen.

Seniortrimmer og tidligere Ap-topp Mary Kvidal møtte lokalpolitiker Liv Aksnes, ordfører Trond Hoseth og stortingspolitiker Ingvild Kjerkol. De var naturlig nok enige i flere punkter på Aps «Bo hjemme-reform».   Foto: Richard Sagen

Det er enten godt valgkamphåndverk eller så har Ap begynt å få flaks. Midt under intervjuet med stortingskandidat og potensiell ny helseminister Ingvild Kjerkol, der hun legger fram en stor eldrepakke, velter det nemlig ut seniorer fra flerbrukshallen «Bruket» på Hommelvik.