Samler inn penger til advokat for skiløype: - Vi gir oss ikke

Hyttefolket gir ikke opp kampen om skiløype i Gjevilvassdalen. Oppdal hytteforening har startet innsamlingsaksjon til advokat for skiløypa på veien.

Eivind Alstad er nestleder i Oppdal hytteforening. Foreningen har nettopp satt i gang en innsamlingsaksjon til advokathjelp for å få tilbake skiløypa på Gjevilvassveien i Oppdal.   Foto: Håvard Haugseth Jensen

– Vi gir oss ikke. Vi skal kjempe for skiløype på veien, sier Eivind Alstad. Han bor i Trondheim, er hytteeier i Oppdal og nestleder i Oppdal hytteforening. Det er en gammel forening som i fjor skiftet navn fra hytteforum til hytteforening – med mål om å bli en kamporganisasjon for hyttefolket i kommunen. Et av formålene til foreningen er å få tilbake skiløypa på veien i Gjevilvassdalen.