Oppdal turisthotell er pusset opp på dugnad

Lokale krefter bladde opp 20 millioner kroner for å kjøpe Oppdal turisthotell. Fredag åpnet hotellet som mange har stilt opp på dugnad for å renovere og vaske ned.

Erik Sæther, Siri Mette Furunes og Steinar Furunes er de nye driverne av Oppdal turisthotell, som nå igjen er på lokale hender. De har hatt god hjelp fra mange som har stilt opp på dugnad for å få klart hotellet til helgens åpning. – Det har vært en enestående innsats fra mange. Det er rørende, sier Siri Mette Furnes. 

De siste dagene og ukene har det vært hektisk aktivitet ved det ærverdige turisthotellet, som ligger mellom jernbanesporet og E6 midt i Oppdal sentrum. Det har vært malt, sparklet, pusset, tapetsert og vasket, revet og bygd. Nye Oppdal turisthotell, som ble bygd i 1924, gjenåpnet fredag 12. januar.