Ordrereserven i trøndersk anleggsbransje økte mest i landet:

Gleder seg til å bygge bru sammen med kineserne

Det går så det suser i trøndersk anleggsbransje. Veksten i ordrereserven var i fjor på over 50 prosent og størst i landet, viser tall fra SSB.

Det kineiske selskapet vil starte byggingen av Beitstadsundbrua om 14 dager. I forrige uke var det samhandlingsmøter på Tingvold i Steinkjer for å klargjøre alle formaliteter rundt prosjektet. Her ser vi prosjekleder Jo Bernt Brønstad, entreprenør Odd Einar Kne, prosjektdirektør Dr. Lu Wei, og kontraktsjef Alexandros Tsetsis i Sichuan Road & Bridge Group. 

For første gang betalte Odd Einar Kne AS ut bonus til alle sine ansatte. Og nå skal selskapet for første gang samarbeide med et kinesisk selskap om å bygge Norges kanskje mest omtalte bru over Beitstadsundet.