Ledelsen lokket med en «østerriksk afterski- og hytteopplevelse» før åpningen i de gamle lokalene til Brukbar/Blæst i midten av mars i fjor, og det danske konseptet ble raskt en suksess på restaurantrekka på Nedre Elvehavn.

I perioden fra mars og frem til utgangen av juni i fjor, hadde selskapet inntekter på drøyt 14 millioner kroner, viser fjorårsregnskapet til driftsselskapet HBB Trondheim AS.

Selskapet har et såkalt avvikende regnskapsår, og avsluttet regnskapet 30. juni. Etter bare tre og en halv måneds aktivitet, fikk selskapet et resultat før skatt på nær 2,1 millioner kroner, viser regnskapet.

Dansk eier

Driftsselskapet har adresse i Kristiansand, og eies av selskapet Rekom Norge som også driver Heidi's Bier Bar-avdelinger i Oslo, Drammen, Bergen og Tromsø.

Rekom Norge er igjen eid av danske Rekom Group, som omtales som Nordens største nattelivskonsern. Selskapet driver utesteder både i Danmark, Norge og Finland, og har over 2500 ansatte.

- Vi er veldig fornøyde med resultatene i Trondheim, skriver regiondirektør Frederik Mygind i Rekom Group i en e-post til Adresseavisen, uten å utdype hvordan utviklingen har vært etter regnskapsperioden.

Selskapet skriver i fjorårsregnskapet har de har hatt ansatte tilsvarende ni årsverk.

Fest: To trønderikoner er kledd opp i tyrolerdrakt på Heidi's Bier Bar. Foto: Terje Svaan

Utvider

Finansavisen skrev forrige mandag om regnskapstallene til kjedens avdeling i Oslo, der det kommer frem at de også planlegger åpninger i Tønsberg og Kristiansand.

Tidligere i år fortalte trd.by at Rekom også har kjøpt opp utestedene The Mint og Wildside nederst i Nordre gate i Trondheim.

Adresseavisen skrev forrige mandag om millionoverskuddet til selskapet Solsiden AS, som leier ut lokaler til Heidi's og de andre utestedene på restaurantrekka. Dette selskapet eies av laksearving Gustav Magnar Witzøe og samarbeidspartneren Mats Østgaard Pettersen, og hadde i fjor et overskudd før skatt på over åtte millioner kroner.