Advokat tilstår underslag av nær 9 millioner kroner fra tidligere klienter

En tidligere advokat i Trondheim er under etterforskning av politiet, mistenkt for underslag av 9,2 millioner kroner. Pengene tilhørte klienter, og stammet fra dødsbo og eiendomstransaksjoner.

Underslag: En tidligere advokat er siktet for underslag av over ni millioner kroner i klientmidler. Pengene kom fra dødsbo og eiendomstransaksjoner. Bildet viser tinghuset i Trondheim fra innsiden.   Foto: Ole Martin Wold/NTB Scanpix

Et kobbel advokater i Trondheim er involvert i arbeid med rydde opp etter en tidligere kollega av dem, en mann i 50-årene som var advokat frem til tidlig i 2018. Mannen leverte i fjor selv inn sin advokatbevilling da Tilsynsrådet for advokatvirksomhet tok initiativ til å avvikle mannens advokatforretning.